Simplicity 2681 (1950'lerden Bir Elbise / A Dress from 1950's)


 Merhaba!

http://www.astitchingodyssey.com/ blogundan Marie ve http://www.sewnbristol.co.uk/  kalıp satış sitesinden Marie'nin birlikte düzenlediği çekilişte 1950'lerden kalma bir vintage kalıp kazandım. Kalıbım bu hafta elime geçti. Tekrar teşekkürler :)

Hi!

I won a vintage pattern from 1950's in a giveaway organized by Marie from http://www.astitchingodyssey.com/ and Marie from http://www.sewnbristol.co.uk/. I got my pattern this week. Thanks again!

Öncelikle ~65 yaşındaki narin kalıbımı yeni bir kağıda aktardım. Kalıbın üzerinde yol gösterici bir sürü açıklama var. Bu kalıbı çok sevdim.

First of all, I transferred my delicate pattern aged ~65 years old into a new paper. There are lots of explanations on the pattern, I like it.


Kumaşımı seçmekte çok zorlandım. Desensiz bir kumaş istiyordum ama stoğumda yoktu. En sonunda ince viskon benzeri bir kumaşta karar kıldım. Şimdi kumaşı biçip, dikme zamanı!

I struggled choosing my fabric. I wished to use a plain fabric, but I didn't have it in my stash. Finally I decided to use a lightweight viscose-like fabric. Now, it's time to cut and sew the fabric!


Yeni elbisemle yakında buradayım :)

I'll be here with my new dress soon :)

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ankara'da Kumaş Nereden Alınır?

Ters Aplikeli Yelek Nasıl Dikilir? / How to Sew a Vest with Reverse Appliqué?

Açık Omuzlu Keten Bluz / Cold Shoulder Linen Blouse (Burda 3/2017 #116)