Burda Aralık 2014 Sayısından Dikmek İstediğim Modeller

Merhaba Herkese!

Burda Aralık 2014 dergisini bakmama rağmen hala markette de bakkalda da bulamadım. Ama internette modellerin resimlerine baktım tabi, bu sayıyı alsam mı diye. Almak istiyorum en kısa sürede :)

Neden mi alacağım, işte buyurun efendim:

Burda Aralık 2014/12 - 127A: Renkle model birbirine o kadar yakışmış ki! Genelde bu dergide ya kumaş güzel olur ya da kalıp. Bu model için ikisi de çok güzel. Hele o pofuduk omuz başları tam benim için.



Burda Aralık 2014/12 - 114 A ve B: Kara kış geldi, kuşlar da gittiler ve Begüm Ankara'da çok üşüyor. Bu boğazlı bluzlar tam benlik. Pofuduk omuzlar, bol kolların dar manşetle bitmesi mükemmel. Tabi böyle koyu bir renk değil, şöyle canlı, içimi ısıtacak bir renk olmalı!



Burda Aralık 2014/12 - 119: Bu sene bir tane kaban diktim ben. Bu modeli daha önce görsem bunu da tercih edebilirdim. Yakası değişik, ilgi çekici. Boncuklar, payetler, işlemeler ise askeri olarak tanımlanacak bu renge göz alıcı bir hava katmış.



Burda Aralık 2014/12 - 118: Yukarıdaki kabanla aynı kalıptan yola çıkılmış. Baharlık ince bir kumaştan trençkot olarak hoş olabilir.


Burda Aralık 2014/12 - 105 ve 106: Aynı kalıbın iki farklı kullanımı. Elbiseyi diz üstü boyda dikebilirim ama kollar ya da daha uzun ya daha olmalı bence.




Yorumlar

  1. Su pofuduk omuz basli elbiseden dikmek istiyorum. Kumas da var, ayni renk yunlu ama cok kasindiran birsey. Icine astar dikemek gerek. Kollarina da astar dikersem nasil durur acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence güzel durabilir, ben de dik duran kalın bir kumaş bulmak istiyorum bu renk. Deneyelim bakalım hep birlikte neler çıkacak :)

      Sil
  2. Haki yeşil sevdiğim bir renk ,ne çok kullanmışlar,modeller güzel gerçekten,gönül rahatlığıyla alınabilir bu sayı değil mi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En kısa zamanda alınmalı ve dikmeye başlanmalı tabi ki :)

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ankara'da Kumaş Nereden Alınır?

Ters Aplikeli Yelek Nasıl Dikilir? / How to Sew a Vest with Reverse Appliqué?

Açık Omuzlu Keten Bluz / Cold Shoulder Linen Blouse (Burda 3/2017 #116)