Etek Dikme Etkinliği - Üç Eteğim / Skirt Sewing Sewalong - My Three Skirts

Merhaba!

Yine bir etkinlik için son dakikada paylaşıyorum yaptıklarımı. Ama en azından üç tane yaptım bu sefer :) Eteklerin dikiş detaylarını ayrı ayrı paylaşacağım. Özellikle Al ve Dik'ten aldığım kalıbın kullanılmasını merak ettiğinizi biliyorum. Yakında detaylar burada, şimdi eteklerim huzurlarınızda!

Hi!

I'm sharing what I've sewn for a sewalong at the last moment again. At least, I sewed three pieces this time :) I'll share the sewing details of the skirts separately. I know you are curious about how to use the pattern that I got from Al ve Dik. Details will be here soon, now it's time for my skirts' show time!


Al ve Dik Çan Etek:


 Burda 2015/01 #108:



Yorumlar

  1. 108 nolu etek kumaşıyla falan süper olmuş. Diğerleri de güzel elbette ama bu favorim oldu. Etek ucu baskısız galiba, atmayan bir kumaş mı merak ettim. Hepsini de güle güle giymen dileğiyle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Etek ucu baskısız, kumaş çok iplenmiyor. Olmazsa bir sürfile geçerim :) Teşekkürler, sevgiler Nurten Hanım...

      Sil
  2. Hepsi orjinal nefis çalışmalar olmuş güle güle kullanın çok sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Hepsi orjinal nefis çalışmalar olmuş güle güle kullanın çok sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Ellerinize sağlık çok güzel olmuşlar konuyla alakasiz olcak ama bende etiket bastirmak istiyorum bulundygum şehirde aradim yok (afyondayim) siz nereden yaptirdiniz yardimci olabilir misiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Betül Hanım. Etiketleri internetten sipariş vermiştim: http://www.yektaetiket.com/ Fiyatlar da gayet uygundu. Sevgiler :)

      Sil
  5. Ellerine sağlık canım hepsi çok güzel...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler, artık benim de eteklerim var :)

      Sil
  6. Aman da aman etiketler de dikilmiş,Terzi Begüm etek koleksiyonunu sunar... Üçü bir arada şahane görünüyorlar.Ben de hepsini beğendim ama 108'i daha çok beğendim,kumaşın iki yönlü oluşu çok güzel yansımış eteğe,o etekten düşünüyorum ama rüzgar rahat bırakmaz gibime geliyor...İyi günlerde sağlık içinde giy,üstünde paralansın :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet koleksiyon gibi oldu :)) Kumaşım ağır bir kumaş, rüzgar çok sataşamaz diye umuyorum ;) Teşekkürler, sevgiler...

      Sil
  7. 3ü de çok şık, ellerinize sağlık. Sayenizde alvedik sitesini keşfettim, bir elbise kiti sipariş verdim. Dikiş deneyimim çok değil ama denemek istedim. Teşekkür ederim siteyi paylaştığınız için. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Billur Hanım :) Al ve Dik'ten hangi elbiseyi sipariş verdiniz? Benim aklım daha önce paylaştığım sarı cekette hala, kumaşı da modeli de çok güzel görünüyordu, ağzımın suları aktı :)) Sevgiler...

      Sil
    2. Begüm hanım,siyah çizgili,eteği çiçek desenli olanı seçtim.Beyaz bir ceketle kombinlenmişti. haftasonu telefon açıp,siyahın kalmadığını lacivertli olandan göndereceklerini söylediler.Bizim hatamız diyerek bir elbiselik kumaşı da hediye olarak göndereceklerini söylediler:) arayıp kalmadığından bahsetmeleri hoşuma gitti..özellikle eteklere bakarken benim de ağzımın suları aktı:) elbise istedim ama umarım kotarabilirim...
      sevgiyle kalın


      Sil
    3. Kumaşı çok değişik duruyor, merak ettim nasıl olacak acaba? Bir an önce dikin paylaşın blogunuzda :) Firma çok ilgileniyor, çok şanslıymışsınız siz de ;)

      Sil
  8. Al ve dik eteğin kumaşına bayıldım. Diğer ikisi de çok hoş olmuş . Güzel günlerde kullanın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten çok güzel bir kumaş. Yumuşacık dokuması! Teşekkürler, sevgiler Pınar Hanım...

      Sil
  9. Hepsi birbirinden güzel olmuş. Özellikle 1.nin ve 2. kumaşlarına bayıldım, modellere çok oturmuş ikisi de . Benim eteğimden daha güzel olmuş 108 nolu olan. Ben de bir tane de böyle asimetrik dikmeye karar verdim, seninkini görünce. :) ellerine sağlık, her birini güle güle giy. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim İlknur Hanım :) Sizin etekle benim eteğimin tarzları farklı, karşılaştırmak yanlış olur. Ama siz gene de böyle bir asimetrik dikiverin ;)

      Sil
  10. Hepsi birbirinden güzel... Eline sağlık :)

    YanıtlaSil
  11. hepsi birbirinden güzel olmuş Begüm Hn. sevgiler...:))

    YanıtlaSil
  12. Hepsi birbirinden güzel ama en favorim birinci resimdeki etek olmuş. Begümcüm alıyorum resimleri etkinlikte paylaşmak üzere linki,yle birlikte. Aksi birşey olursa ozen64@yahoo.com adresimden ulaşabilirsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Nilgün Hanım :) Alın bu resimleri tabi, sizin için güzel güzel çektim ;)

      Sil
  13. Eteklerin hepsi çok güzel olmuş ama 2. eteğe bayıldım. Harikasınız. Güzel günlerde giyin:)

    YanıtlaSil
  14. Ellerine sağlık. Çan eteye bayildim. Nlogunu izlemeye alıyorum. Seni de beklerim

    YanıtlaSil
  15. 3 etekte birbirinden güzel olmuş.Ellerinize sağlık ve mutlu günlerde giyin.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ankara'da Kumaş Nereden Alınır?

Ters Aplikeli Yelek Nasıl Dikilir? / How to Sew a Vest with Reverse Appliqué?

Açık Omuzlu Keten Bluz / Cold Shoulder Linen Blouse (Burda 3/2017 #116)