SIMPLICITY’S STAR SEWIST / Simplicity'nin Yıldız Dikişçisi (#Simplicitybloggerchallenge)

Merhaba!

Biri yarışma mı dedi? Biliyorsunuz Simplicity New Look çok güzel kalıplar üretiyor. Sık sık sitelerindeki kalıplara bakıp, indirim kovalıyorum. Son baktığımda bir de ne göreyim! Çok çekici bir uluslararası yarışma düzenliyorlar!

Onların 3 kalıbından birini kullanarak bir giysi dikeceksiniz. Sonrai 31 Mayıs 2015'e kadar giysinizi blogunuzda paylaşıp, linki bloggers@Simplicitynewlook.com adresine gönderin. Blog yazınızda kalıbın ürün sayfasına link koymayı unutmayın! Simplicity tarafından belirlenmiş jüri 3 kişi kazananı belirleyecek ve sonuçlar 1 Temmuz 2015'te açıklanacak.

Kazananlar ne elde edecek: sitelerinde giysinizin resmi yayınlanması, birkaç kalıp, Simplicity blogunda davetli olarak bir yazı yazmak. Yetmez mi :D

Katılmak için bloggers@Simplicitynewlook.com adresine ev adresinizi ve katılmak istediğiniz kategoriyi yazıp gönderin size seçtiğiniz kalıbı ücretsiz olarak gönderecekler. Ben vintage bluzu dikeceğim ama kalıbım henüz gelmedi.


Hi!

Did someone say contest? You know Simplicity New Look produces very nice patterns. I often visit their website and checking for discounts. When I last checked, what have I seen! They are organizing a very attractive international contest!

You will sew a garment using one of their 3 patterns. Then, share the garment in your blog and sent the link to bloggers@Simplicitynewlook.com until 31th May 2015. Do not forget to include a hyperlink to pattern's product page in your blog post! The jury chosen by Simplicity will choose the winners and the results will be released on 1st July 2015.

What will the winners get: publishing the picture of your garment in their website, a couple of patterns, posting as a guest blogger in their blog. Isn't is enough :D

To participate, send you home address and the catgory you choose to bloggers@Simplicitynewlook.com, and they will send you the pattern free of charge. I'll sew the vintage blouse but my pattern has not arrived yet.

Yarışma kategorileri ve kalıplar / Contest categories and the patterns:





Kim katılıyor benimle? Hepiniz mi :)

Who is participating with me? Is all of you with me :)

Yorumlar

  1. Ben elbiseyi çok beğendim,yakası böyle bir elbise hayal ediyordum :)

    YanıtlaSil
  2. Ay bi dur Begüm yaaa!!! Hehehehe katılacağız mecbuuurr :))

    YanıtlaSil
  3. Kalıbı oradan mı alacağız tam anlamadım?

    YanıtlaSil
  4. Tamam tamam,heyecandan tam okumamışım

    YanıtlaSil
  5. Herzamanki ben işte,tam da o elbisenin kalıbını ve kumaşını hazırlamıştım yahu

    YanıtlaSil
  6. Kalıpları nasıl temin edebiliriz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, satıcı firmanın internet sitesinden alabilirsiniz.

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ankara'da Kumaş Nereden Alınır?

Ters Aplikeli Yelek Nasıl Dikilir? / How to Sew a Vest with Reverse Appliqué?

Açık Omuzlu Keten Bluz / Cold Shoulder Linen Blouse (Burda 3/2017 #116)