Sew Mama Sew - Yorganlama / Quilting

Martingale - Quiltmaking Essentials I (Print version + eBook bundle)Merhaba!

Yabancı dikiş sitelerini takip eden dikişseverlerin Sew Mama Sew sitesini duymuş olabileceğini düşünüyorum. Çok güzel, detaylı DIY proje anlatımları oluyor. Uzun zamandır zevkle takip ediyorum.

Yılbaşı için büyük kapsamda bir çekiliş düzenlemişlerdi. Bir çok sponsor sayesinde onlarca hediye dağıttılar. Martingale bu çekilişin sponsorlarından biriydi. Çekilişe ben de katılmıştım ve mutlu som: Martingale'den yorganlama yapımıyla ilgili yeni başlayanlar için bir e-kitap kazandım. İlk defa çekilişle bir şey kazandım, kendimi çok şanslı hissettim. Teşekkürler Sew Mama Sew ve Martingale :) Bir süredir Pinterest'teki yorganlama örneklerini hayranlıkla bakıyordum. Yakında ben de küçük bir iki parça deneyeceğim.

Görüşmek üzere!

Hi!

I think sewing-lovers who follow foreign sewing websites have heard about Sew Mama Sew. They have beautiful and very detailed DIY project tutorials. I've been following them for a long time.

For the Holiday, they have hosted a giveaway with a huge extent. With the help of the several sponsors, they gave away many prizes. Martingale was one of the sponsors. I have participated thi s giveaway and happy ending: I got an e-book about quilt making fo the beginners from Martingale. It's the first prize I got via a giveaway, I felt very lucky. Thank you Sew Mama Sew and Martingale :) For a while, I was checking the quilting examples on Pinterest with admiration. Soon I will try some small pieces.

See you later!

Yorumlar

  1. Darısı diğer yarışmanın başına :))

    YanıtlaSil
  2. yorganlama bana çok zor geliyor yaa bakalım neler yapacaksın..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mesela yorganlamayla yapılmış bir çanta güzel olurdu :)

      Sil
  3. Merhaba Begum, Sew Mama Sew'un son yazisini okurken yorumlarda senin ismini gorunce sasirdim ve bir goz atmak istedim bloguna. Oncelikle Turkiye'den bir okurun Sew Mama Sew'u takip etmesi beni cok heyecanlandirdi! Blogun cok hos. Ayrica, Turkce postlarin Ingilizcelerini de yayinliyor olman cok guzel; daha cok kisiye ulasabilirsin bu sekilde. Ayrica cok sanslisin, giveawaylara yuzlerece kisi katiliyor, senin de kazanman harika! Benim de bir blogum var :) www.hugabitquilts.blogspot.com.au Bir goz atmak istersin belki de. Let's stay in touch! Canberra'dan Nurdan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Nurdan, blogunun altından girip üstünden çıktım bile :) Sew Mama Sew çok faydalı çeşit çeşit bilgi veriyor, iyi oluyor. Artık seni de takipteyim, I'll be in touch :)

      Sil
  4. Tebrik ederim Begüm'cüm, Ne kadar çeşitli ve eğlenceli kitaplar var öyle, teşekkürler paylaşımın için. Sew mama sew'i de inceleyeceğim hemen.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İzle bence de Sew Mama Sew blogunu. Bazen basit ama o kadar yaratıcı şeyler oluyor ki bayılıyorum :)

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ankara'da Kumaş Nereden Alınır?

Ters Aplikeli Yelek Nasıl Dikilir? / How to Sew a Vest with Reverse Appliqué?

Açık Omuzlu Keten Bluz / Cold Shoulder Linen Blouse (Burda 3/2017 #116)