Hoşgeldin 2015 / Welcome 2015




Merhaba!

Biliyorum, bir süredir kaçak modundaydım :) Uzun bir yılbaşı tatiline çıkmamıştım, ders çalışıyordum vallahi! Bir finalim, bir de proje ödevim vardı. Çoook çalıştım çok! Bitti sonunda, artık dikişe devam.

Yeni yıl için aldığım en önemli karar: mutlaka her gün yeni bir şeyler öğren, dikişe de vakit ayır doktora çalışmalarına da.

2015 insanlık için kötü olaylarla başlasa da, kalan 11.5 boyunca herkesin mutlu, sağlıklı ve barış dolu bir yıl geçirmesini dilerim!

Sevgiler...

Hi!

I know, I was a fugitive for some time :) I was not having a long new year vacation, I was studying, I swear. I had a final examination and a term project. I've studied really hard! Finally, it's over, now I can go on with sewing.

The most important decision I've got for new year: learn absolutely something new everyday, create time for both Ph.D. studies and sewing.

Although 2015 has begun with some unfortunate events for humanity, I wish everyone have a happy, healthy and peaceful year for the remaining 11.5 years.

With love...




Yorumlar

  1. Tam da bugün siz geçmiştiniz aklımdan, nerelerde hiç ses yok demiştim:) Çocuklarıma aşılamaya çalıştığım şey"Her gün yeni bir şeyler öğrenmek". (Tabii ki ben de uygulamaya çalışıyorum). Tüm çalışmalarınızda başarılar.Umarım her şey dilediğinizce olur. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ders çalışırken benim de aklımda hep sizler vardınız :) Yeni bir şey öğrenmekle bir sonraki hedefim, her gün küçük bir deftere o gün öğrendiğim konuyla ilgili en az bir kelime yazmak olacak. Bakalım ne kadar süre başarabilirim. Sevgiler...

      Sil
  2. Hoş geldin Begümmm :) Bekliyoruz özenli çalışmalarını.. Sevgiler..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ankara'da Kumaş Nereden Alınır?

Ters Aplikeli Yelek Nasıl Dikilir? / How to Sew a Vest with Reverse Appliqué?

Açık Omuzlu Keten Bluz / Cold Shoulder Linen Blouse (Burda 3/2017 #116)